Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica de Vilafranca i l’Orquestra Barroca de Catalana preparen el concert d’aquest diumenge que anirà a favor de la restauració de Santa Maria

L’Orquestra Barroca Catalana és des d’aquest dijous a Vilafranca per assajar “La Passió segons Sant Joan”, de Johan Sebastian Bach, que interpretaran aquest diumenge a la basílica de Santa Maria juntament amb la Polifònica de Vilafranca.

Aquesta no és la primera vegada que les dues formacions musicals actuen conjuntament. Ho han fet altres vegades amb un resultat molt positiu. Per això, quan la Polifònica va saber que hi havia la possibilitat de fer aquest concert, de seguida va pensar en l’Orquestra Barroca Catalana perquè els acompanyés. A banda d’aquest dijous, la Polifònica i l’Orquestra tornaran a assajar aquest dissabte. El concert durarà unes dues hores; es tracta d’una obra molt extensa en la qual també intervindran solistes i un narrador. Els diners que es recaptin amb el concert aniran destinats a la segona fase de rehabilitació de la basílica que té un pressupost de 600.000€. El concert començarà a les 7 de la tarda i les entrades es poden adquirir a Cal Solà,  l’Òptica Lacortset, El Parquet, i Tintoreria Juncosa. Hi ha dos tipus d’entrades, unes de 16 euros i unes de 20. També hi ha una fila 0 per a tots aquells que vulguin col·laborar en les obres de restauració. En aquest cas poden fer les seves aportacions en el compte que s’ha obert al Banco Popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: