Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La N-340 ha estat tallada durant un parell d’hores aquesta tarda a causa d’un accident amb dues víctimes mortals a l’alçada dels Monjos

Poc abans de ¾ de 3 de la tarda els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d’un accident a la N-340 al terme municipals de Santa Margarida i els Monjos. Concretament al punt quilomètric 1.207, a l’alçada de la fàbrica Roca.

Per causes que encara s’estaven investigant, tres turisme i una motocicleta amb sidecar s’han accidentat. Com a conseqüència de la col·lisió s’han registrat dues víctimes mortals. En el sinistre també hi ha hagut tres ferits menys greus que han estat traslladats a l’Hospital de Vilafranca.
Arran de l’accident la carretera ha estat totalment tallada fins a quarts de cinc de la tarda, amb desviament senyalitzats. Això ha provocat també retencions i cues importants en els dos sentits de la marxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: