Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La monja Teresa Forcades parla de la responsabilitat personal i col·lectiva per millorar la societat

Forcades va ser ahir a Vilafranca participant en un acte organitzat pel col·lectiu Dones d’Empresa.

Aquest dimecres a la tarda, a l’Edifici de l’Enològica de Vilafranca, va tenir lloc una nova edició del cicle Espai Dona. Aquesta vegada el col·lectiu Dones d’Empresa va convidar un personatge de màxima actualitat, com és Teresa Forcades.
En format d’entrevista la periodista Anna Vallhonesta va ser l’encarregada de traslladar les preguntes a la monja Teresa Forcades en un dels moments més àlgids de la seva carrera. Condicionada per la seva implicació política, l’acte va fugir de formalismes per conèixer la Teresa Forcades més emprenedora, demanant-li com s’ho ha fet en un món pròpiament d’homes, què en pensa del paper de la dona a l’església, o quines similituds té amb una empresa.
Tampoc va defugir valorar els resultats electorals d’aquest diumenge passat i en feia la reflexió que constaten que és possible generar alternatives.

Forcades va parlar de l’emprenedoria com una iniciativa personal davant la vida que ha de ser conduïda per la responsabilitat social, amb l’horitzó de la solidaritat. Tot sota la filosofia que hem vingut al món no a gaudir del que hi ha sinó a construir un món millor.

El col·lectiu Dones d’Empresa es va crear l’any 2008 en el marc de la patronal ADEG i organitza trobades puntuals convidant una persona com a ponent única que pugui ser referent, pels valors i la manera de ser del col·lectiu enfront el món de l’empresa.

L’acte comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, en representació del qual va intervenir el regidor de promoció econòmica en funcions, Joan Manel Montfort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: