Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Joventut Nacionalista de Catalunya defensa la necessitat de tenir un teixit associatiu ampli i variat a Vilafranca

La JNC critica la inclusió al programa electoral de la CUP de l’eliminació dels convenis amb entitats privades a Vilafranca; i cita com a exemple el conveni existent entre l’Ajuntament i el Consell Esportiu, entitat privada sense afany de lucre que fomenta, organitza i promou l’activitat esportiva en edat escolar a la comarca i que, segons les joventuts nacionalistes, “representa una magnífica eina de promoció de l’esport com a hàbit saludable”.

Des del punt de vista de la JNC, Vilafranca necessita mantenir la riquesa i la varietat del seu teixit associatiu.

D’altra banda, les joventuts nacionalistes han valorat positivament l’aprovació del Pla Local de Joventut, al ple de la setmana passada, perquè creuen que respon a les propostes del seu programa electoral en matèria de joves i perquè consideren que és un pla transversal i fet amb la implicació del col·lectiu. La JNC lamenta, però, l’abstenció d’ERC en aquest assumpte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: