Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca dóna el tret de sortida al seu cinquè

Aquesta setmana la Jove de Vilafranca fa els actes d’obertura de la celebració del seu 5è aniversari.

La colla es va presentar públicament el 13 de maig de 2010 i, aprofitant l’avinentesa, ha programat dos actes inaugurals al voltant d’aquesta data.
Aquest dimecres a les sis de la tarda al local de Cal Peitabí tindrà lloc la inauguració d’una exposició de fotografies d’aquests 5 anys de la colla. Tot seguit, a les 7, hi haurà coca, cava i refrescs per als assistents i, a les 8, hi haurà un espectacle de teles acrobàtiques dins el local d’assaig, titulat “He tingut 3 somnis” i coreografiat per Anna Pascual. Finalment, a les 9, es farà l’assaig general de castells que serà especial de cara a la Diada de Fires de Maig.

També hi haurà una taula rodona que tindrà lloc aquest dijous , a les 8 del vespre a la sala d’actes de l’Agrícol, i comptarà amb la presentació de l’estudiós de la cultura popular Jordi Cubillos, i hi parlaran diversos fundadors de la colla, amb la moderació dels periodistes castellers Carles Esteve i Pep Ribes, que intentaran desgranar i debatre els motius, objectius, valors, que van fer que s’impulsés aquest projecte de nova colla castellera.
La colla afronta el 2015 amb reptes importants.

Coincidint amb el cinquè aniversari la Colla Jove ha renovat el seu logotip i també la pàgina web que es pot trobar a l’adreça www.jovedevilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: