Dimecres, 20 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca dóna el tret de sortida al seu cinquè aniversari amb una exposició de fotografies i una taula rodona

La setmana vinent, la Jove de Vilafranca farà els actes d’obertura de la celebració del seu 5è aniversari. La colla va presentar-se públicament el 13 de maig de 2010 i, aprofitant l’avinentesa, ha programat dos actes inaugurals al voltant d’aquesta data.

Així, el dimecres 13, a les 6 de la tarda al seu local de Cal Peitabí tindrà lloc la inauguració d’una exposició de fotografies d’aquests 5 anys de la colla. Tot seguit, a les 7, hi haurà coca, cava i refrescs per als assistents i, a les 8, hi haurà un espectacle de teles acrobàtiques dins el local d’assaig, titulat “He tingut 3 somnis” i coreografiat per Anna Pascual. Finalment, a les 9, es farà l’assaig general de castells que serà especial de cara a la Diada de Fires de Maig.
L’endemà dijous 14, a les 8 del vespre a la sala d’actes de l’Agrícol-Centre Artístic del Penedès, tindrà lloc una taula rodona titulada “Colla Jove de Vilafranca: el perquè”. Comptarà amb la presentació de l’estudiós de la cultura popular Jordi Cubillos, i hi parlaran diversos fundadors de la colla, amb la moderació dels periodistes castellers Carles Esteve i Pep Ribes, que intentaran desgranar i debatre els motius, objectius, valors, que van fer que s’impulsés aquest projecte de nova colla castellera.
Tots dos actes són gratuïts i oberts a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: