Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC qualifica l’aprovació del Pla local de joventut d’èxit i lamenta que ERC s’abstingués en aquest assumpte

Les joventuts nacionalistes han valorat positivament l’aprovació del Pla Local de Joventut, al ple de la setmana passada, perquè creuen que respon a les propostes del seu programa electoral en matèria de joves i perquè consideren que és un pla transversal i fet amb la implicació del col·lectiu.

La JNC lamenta, però, l’abstenció d’ERC en aquest assumpte.

Els republicans es van abstenir en la votació en considerar que l’elaboració del pla s’havia demorat massa. Des de la JNC creuen que el Pla serà una eina definitiva per a dinamitzar i impulsar les activitats que fan els joves a Vilafranca i valoren que va més enllà d’ “interessos partidistes”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: