Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Cava celebra una ‘master class’ a la London Wine Fair

El Consell Regulador del Cava va realitzar una ‘master class’ de Cava per 85 persones en la 35º edició de la ‘London Wine Fair 2015’, que es va celebrar del 17 al 20 de maig en el recinte firal Olympia Exhibition Centre.

La cita va tenir lloc ahir dimecres, 20 de maig, i va comptar amb l’assistència de professionals del sector del vi i la gastronomia.
El Consell Regulador del Cava realitzava per primera vegada un tast en aquest prestigiós esdeveniment, que reuneix durant 3 dies a Londres a més de 700 expositors experts del sector del vi de més de 30 països. Les places per aquesta ‘master class’ de Cava es van esgotar als pocs minuts de publicar-se, per la qual cosa l’èxit estava assegurat.
L’objectiu de la ‘master class’ és millorar el coneixement del Cava dins del mercat britànic, especialment entre els principals prescriptors del sector. Aquest esdeveniment és una de les diverses accions que el Consell Regulador ha dissenyat en la seva estratègia per a mercats exteriors seguint les peticions de les empreses elaboradores.
El Regne Unit s’ha convertit en un dels principals mercats de vi del món, per la qual cosa la ‘London Wine Fair’ és una cita inexcusable per als professionals del sector des de 1981. Més d’11.000 professionals del sector vinícola de tot el món van visitar el recinte Olympia de Londres per gaudir dels tastos, activitats i lliçons magistrals de crítics i experts internacionals del món del vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: