Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP desmenteix que vulgui sumprimir convenis amb entitats com el Consell Esportiu tot i que reconeix l’error que van cometre al programa

Arran de les crítiques de la JNC de Vilafranca sobre aquest punt, el cap de llista Marcel Martínez ha volgut deixar clar que es tracta d’un error i que aquesta no és, en cap cas, la voluntat de la Candidatura d’Unitat Popular.

Una de les propostes que constava en el programa-resum que la CUP ha repartit aquests dies de campanya electoral era la de no renovar les concessions i els convenis amb empreses privades, entre elles el Consell Esportiu. Martínez admet que hi havia un error en el programa però lamenta que la JNC hagi aprofitat per fer-ne un ús partidista. També ha volgut remarcar que la CUP sempre ha estat al costat de les entitats i que esperen que després de reconèixer l’error, la polèmica es doni per tancada. Aquest dimarts la CUP ja havia imprès uns nous fulletons amb l’error corregit i on només es parla de l’empresa Saba com a exemple d’aquestes concessions i convenis amb empreses privades que proposen no renovar.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: