Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Sadurní està decidida a fer entrar a la ciutadania a l’Ajuntament

Durant els 15 dies de campanya electoral, la CUP sadurninenca ha volgut deixar clar que els ciutadans han de ser els protagonistes del consistori.

La CUP creu que la situació actual de l’Ajuntament de Sant Sadurní no es pot perpetuar: “3 alcaldes durant el darrer mandat han fet desprestigiar el consistori com a institució i han deixat als sadurninencs amb una imatge negativa de la política municipal”. És per aquesta raó, que creuen que cal trencar amb les velles praxis i obrir la institució als vilatans.

Garantir la justícia i els drets socials i apostar per la democràcia directa i participativa són les claus del programa electoral de la CUP Sant Sadurní.
Entre les iniciatives que proposen destaquen la lluita contra els desnonaments i la pobresa energètica, ampliar l’oferta cultural i lúdica per als joves creant espais autogestionats, millorar el transport públic a la comarca i la connexió amb Barcelona, i crear una sala d’estudis que s’ajusti als joves que combinen feina i estudis o crear un viver de celleristes a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: