Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cultura marroquina, peruana, senegalesa i catalana s’interrelacionen en la primer edició de la fira intercultural d’Alkantara

El parc del Tívoli acollia dissabte durant tot el dia la primera edició de la Fira de la Interculturalitat que organitzava l’associació Alkantara, amb la voluntat de promoure l’intercanvi entre les diferents entitats i associacions d’immigrants que conviuen a Vilafranca.

El president d’Alkantara, Kamal Benbrahim, explica que la idea va sorgir en la darrera assemblea de l’associació tenint present què a Vilafranca hi ha més de 3.500 marroquins, però també un nombre important de persones provinents d’altres països; i que seria interessant mostrar i donar a conèixer tot aquest bagatge cultural.
Al matí hi havia diferents estands d’associacions formades per marroquins, peruans o senegalesos, entre altres, al migdia es va fer un dinar i ja da cara a la tarda es van fer els concerts i exhibicions amb grups provinents del Marroc, diversos països sud-americans i del Senegal.
Alkantara fa déu anys que treballa a Vilafranca per la interculturalitat, i la seva intenció seria que aquesta iniciativa tingués continuïtat l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: