Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Herrera i Joan Ignasi Elena mostren el seu suport a Vilafranca En Comú

Representants dels 7 partits que constitueixen Vilafranca En Comú, ICV, Procés Constituent, Pirates de Catalunya, Avancem, MES, Podem i Guanyem, es van presentar ahir a la tarda a través d’una taula rodona, a la plaça de la Verema.

Els convidats, entre els quals hi havia Joan Herrera i el vilanoví Joan Ignasi Elena, han felicitat Vilafranca en Comú per la voluntat de buscar elements de consens i posar en valor els punts en comú per treballar per millorar la vila.

El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, ha afirmat que estem en un moment de canvi, decidint què fem amb les nostres institucions, si estaran al servei de la gent o dels mercats. El líder ecosocialista també s’ha lamentat que a Vilafranca des de l’esquerra s’han apuntalat pressupostos i polítiques de dretes, en al·lusió al PSC.

El cap de llista de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, ha recordat que la transparència i la participació són l’ADN de Vilafranca En Comú i que volen guanyar les eleccions per canviar les polítiques de desigualtat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: