Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero diu que els acords del passat no condicionaran els nous pactes del PSC

Parlant de possibles pactes post-electorals, l’alcaldable vilafranquí del PSC recorda que a l’ajuntament de Vilafranca els socialistes mai han votat en contra d’un pressupost i que la seva és “una proposta molt municipalista”.

Francisco Romero afirma que per davant dels partits, hi ha les persones i anuncia que els acords del PSC en el passat no condicionaran els nous.

En la recta final de la campanya per al 24-M, Romero i el seu equip han presentat les primeres accions de govern que els socialistes duran a terme si guanyen les eleccions.
En primer lloc, convocaran tots els grups municipals per adoptar un nou acord de mesures per combatre la crisi, seguint l’experiència del ple extraordinari del 2010. En segon lloc volen convocar les 15 empreses catalanes més importants en els àmbits agroalimentari, de la tecnologia, el medi ambient o les energies renovables per atraure-les fins a Vilafranca i també exigiran a la Generalitat que pagui a curt termini el deute que supera els 3MEUR.
La quarta mesura és consensuar un nou pla d’equipaments per als propers anys.
Una altra de les primeres decisions que prendrà el PSC si governa és consolidar el 50% del pressupost destinat a la capitalitat de la cultura catalana, convertint el Servei de Cultura en una prioritat clara.
La negociació de la parada de trens regionals a Vilafranca, sessions als barris per debatre el pressupost municipal o convertir el mercat de la Pelegrina en un espai per a joves són altres accions previstes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: