Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Font-rubí, acollirà aquest cap de setmana la primera edició d’una fira d’enoturisme actiu

Sota el lema “Fira d’enoturisme actiu, el Penedès a Font-rubí”, aquest municipi de la part més alta del Penedès, ha programat per aquest dissabte i diumenge, un complet programa d’activitats al voltant de l’enoturisme i més concretament en la vesant de l’enoturisme actiu.

Aquest esdeveniment té com objectiu donar a conèixer les múltiples possibilitats que existeixen en el món de l’enoturisme vinculades a l’entorn i el paisatge. En aquesta línia els que visitin la fira podran gaudir de més de 30 activitats, relacionades amb l’oci actiu i el turisme del vi.
Entre les activitats programades, hi ha sortides amb segway, bicicletes elèctriques, gravity scooters, 4×4, sortides a peu, un circuit d’orientació per fer en família, un circuit balisat de btt per descobrir els voltants del municipi, visites culturals guiades, o marxa nòrdica. Aquestes activitats són obertes a tothom, i es podran dur a terme el dissabte tot el dia o diumenge pel matí.
La fira d’enoturisme actiu, completarà la seva oferta amb un espai enogastronòmic que comptarà amb l’oferta de diferents restaurants i productors del Penedès, així com amb més de 60 vins del territori, i també comptarà amb un ampli espai on l’artesania serà protagonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: