Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC planteja la necessitat de treballar a peu de carrer i rendir comptes a la ciutadania

ERC planteja la necessitat de treballar a peu de carrer i rendir comptes a la ciutadania

L’acte va servir per presentar en societat als 10 primers candidats vilafranquins dels republicans a les properes eleccions municipals i va comptar amb la presència de la secretaria general d’ERC, Marta Rovira.

Plantejat de forma festiva es va iniciar amb l’actuació d’un grup de grallers. Tot seguit l’actriu Jordina Biosca va presentar l’acte, fent pujar a l’escenari, un per un, als 10 primers candidats de la llista republicana. Cadascun va anar desgranant alguna de les propostes del programa electoral i de les preocupacions dels republicans per millorar Vilafranca. Per acabar la candidata a l’alcaldia, Mònica Hill, va recordar que el programa s’ha elborat pensant en els cinc compromisos que són la columna vertebral de l’acció municipal.
El primer és el de treballar per la regeneració democràtica, la transparència i la participació ciutadana. En aquest aspecte Mònica Hill va posar l’èmfasi anunciant el seu compromís a rendir comptes amb la ciutadania.

La resta de compromisos bàsics de l’acció municipal són els de treballar per una Vilafranca més social i cohesionada, treballar per la sostenibilitat i el territori del Penedès, pel foment de l’ocupació i l’emprenedoria i finalment treballar en un compromís clar per la independència de Catalunya.

Justament sobre aquesta darrera qüestió en va parlar també Marta Rovira, que va deixar clar que a les eleccions municipals s’hi ha de presentar equips competents per a governar els municipis, però alhora va recordar que en aquesta ocasió són unes eleccions especials per la proximitat d’unes altres eleccions que poden decidir el futur de Catalunya cap a la independència.

L’acte que es presentava amb l’eslògan “la Vilafranca que vols” es va celebrar en una plaça de la vila plena de gent i va finalitzar amb una cançó interpretada per l’actriu Jordina Biosca.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: