Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC, ICV i CUP reclamen a CiU presentar una Proposició de Llei conjunta per crear la Vegueria del Penedès

ERC, ICV i CUP reclamen a CiU presentar una Proposició de Llei conjunta per crear la Vegueria del Penedès

Els grups parlamentaris d’ERC, ICV i CUP han demanat a CiU fer un front comú per defensar la Vegueria del Penedès, després d’haver-se reunit al Parlament de Catalunya amb la Plataforma Vegueria Penedès.

Els tres grups, d’acord amb el membres de la Plataforma, consideren que és amb la màxima unitat possible que la proposta tindrà més recorregut al Parlament.
Per aquest motiu demanem a CIU que retiri del Registre del Parlament la Proposició de llei que va presentar el dia 7 de maig de manera unilateral, sense avisar la resta de grups ni donar-los opció a signar-la, i s’avingui a presentar-ne una de nova, oberta a la signatura de tots els grups parlamentaris que ho desitgin, atès que només amb consens es crearà la vegueria del Penedès.
Així mateix, denuncien que, a les portes de les eleccions municipals, CIU hagi utilitzat de forma electoralista una qüestió que requereix la màxima unitat possible.
En cas que CIU no retiri la seva Proposició, ERC, ICV i CUP n’entraran una de nova al Registre del Parlament el més unitària possible, perquè entenen que serviren millor el Penedès i els seus habitants des de la unitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: