Divendres, 10 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC denuncia que l’Ajuntament de Gelida ha desafiat la Junta Electoral, celebrant una roda de premsa que els hi havien prohibit

Els republicans expliquen que divendres passat l’Ajuntament gelidenc sorprenia amb un anunci públic a Facebook d’una roda de premsa per aquest dilluns, en plena campanya electoral, per anunciar el projecte de construcció d’un magatzem intel·ligent de Freixenet al municipi.

La regidora republicana, Lluïsa Llop, critica “el comportament il·legal i gens ètic de l’equip de govern del PSC i ICV” i afirma que “l’alcalde Lluís Valls, després de més de 20 anys a l’Ajuntament, sap perfectament que es legal i que no”.

ERC fa mesos que sap que existeix aquesta inversió, tot i que segons explica Llop l’Ajuntament no ha volgut informar l’oposició perquè deia que posava en perill la inversió, encara que Valls sí que ho va explicar al seu sopar de presentació de candidat.

La Junta Electoral de Zona va prohibir la roda de premsa després que ERC li notifiqués, però s’ha realitzat igualment, al carrer Barceloneta de Gelida, just darrera de l’Ajuntament, incomplint així la notificació judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: