Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els socialistes volen que el Mercat de la Pelegrina sigui l’espai per a joves que li falta a Vilafranca

Els socialistes volen que el Mercat de la Pelegrina sigui l’espai per a joves que li falta a Vilafranca

El projecte que presenten els socialistes està basat en la proposta “El racó de l’Èric Muñoz Domínguez” que preparaven els amics i l’entorn familiar d’aquest jove vilafranquí mort l’estiu passat en un accident de moto.

Es tractaria de recuperar el Mercat de la Pelegrina que, segons el PSC, no necessita grans reformes, i convertir-lo en un equipament a l’estil de l’Escorxador, obert a tots els vilafranquins però sobretot als joves. La idea seria combinar l’oci amb la creativitat i la formació, prenent com a referència l’Institut d’Aprenentatge Productiu.

Els socialistes veuen indispensable un espai per a joventut que reculli les tendències i els interessos dels joves i creuen que la ubicació d’aquest servei al Mercat de la Pelegrina aportaria més dinamisme a la zona. El projecte de continguts de l’equipament recull la proposta veïnal que es divideix en àrees d’interès del món digital i de les arts amb tallers didàctics i pràctics pensats per a descobrir el treball en equip amb un enfoc interdisciplinari i globalitzador. També es proposa aprofitar les oportunitats que genera internet per emetre ràdio i televisió amb continguts elaborats pels mateixos joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: