Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els socialistes Miquel Iceta i Patxi López es comprometen a ajudar a fer realitat l’estació de trens regionals a Vilafranca

El 1r Secretari del PSC, Miquel Iceta i el Secretari General dels Socialistes d’Euskadi, Patxi López van visitar divendres a la tarda les Fires de Maig de Vilafranca.

Els dos líders polítics van donar suport a les propostes de programa dels socialistes vilafranquins que necessiten negociació i gestió amb l’administració central, com és el cas de la creació d’una estació de regionals que connecti ràpidament amb Barcelona i Tarragona. L’alcaldable del PSC, Francisco Romero, destacava la capacitat de diàleg tant d’Iceta com de López, els quals tenen una llarga trajectòria
política i experiència en la consecució d’acords, posant sempre per davant els interessos dels ciutadans. El candidat vilafranquí va recordar que cada dia van a Barcelona en tren més de 4.000 vilafranquins en un trajecte que dura més d’una hora i que no existeix cap línia directe que porti a Tarragona.
En aquest sentit Romero, ha exposat als dos líders la gran importància que té per la gent de Vilafranca la posada en marxa d’una estació de regionals, aprofitant el pas de l’AVE pel territori.

Per la seva banda Patxi López va subratllar que els socialistes estan reivindicant que les infraestructures es facin amb sentit comú i que serveixin per a les persones.

Va mostrar que hi ha d’haver una prioritat per facilitar el diàleg per aconseguir fer realitat una proposta tan important que potenciarà l’economia i l’ocupació de Vilafranca i també de la comarca.

D’altra banda el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va assegurar que els socialistes donen tot el suport a aquesta reivindicació del territori, perquè la política ha de ser un instrument per a arreglar els problemes dels ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: