Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els sis candidats a l’alcaldia de Vilafranca participen dijous a la nit en el debat electoral de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió

Aquest dijous Pere Regull, Francisco Romero, Marcel Martínez, Josep Ramon, Ramon Arnabat i Mònica Hill defensaran les seves idees i explicaran les seves propostes en el debat organitzat per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Un debat que començarà a les 10 de la nit i que acabarà a la mitjanit, i que s’ha estructurat en tres grans blocs per tal de tractar sobre economia i benestar social, urbanisme i equipaments, i cultura i societat. Aquests dies s’està acabant de preparar l’espai que l’acollirà, a l’edifici de l’Enologica, i es podrà seguir en directe tant per Ràdio Vilafranca com per Penedès Televisió a partir de les 10 de la nit.
El debat és obert també a la participació dels ciutadans, ja que hi haurà tres blocs de preguntes que es recolliran a través del correu o amb l’etiqueta #municipalsvfp.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: