Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els resultats de la propera jornada d’eleccions municipals es podran seguir en directe a través del lloc web de l’Ajuntament de Vilafranca

Els usuaris podran accedir online, és a dir, en temps real, als resultats de la jornada a mesura que aquestes vagin arribant a l’Ajuntament, des dels diferents col·legis electorals.

L’Ajuntament ha dissenyat aquest apartat del seu lloc web, en el qual també s’inclou l’històric de resultats d’anteriors eleccions i referèndums a la ciutat.
Pel que fa a les Municipals 2015, s’informa d’on es por anar a votar i la distribució de col·legis i meses a Vilafranca, així com del funcionament del vot per correu, un recull de les diferents candidatures que es presenten a les eleccions i un simulador de la llei d’Hondt per calcular la distribució de regidors.
Al llarg de diumenge s’hi aniran introduint les dades de participació de la jornada electoral, amb les dades recollides a les dues e la tarda i a les sis i a partir de les 8 del vespre s’hi introduiran les dades de recompte segons arribin a l’Ajuntament des de les diferents meses electorals.
A partir del 50% de meses escrutades, ja es presentarà l’assignació de regidors. Les xifres s’aniran actualitzant fins al final de la jornada, quan quedi configurada la representació política municipal.
Algunes de les opcions que es podran anar visualitzant indicaran amb percentatges i gràfics la representació dels diferents grups, amb regidors, segons el nombre de vots obtinguts. Com a novetat, en aquesta ocasió els apartats On anar a votar i Escrutini electoral de la web municipal seran accessibles, en una versió resumida, des de mòbils smartphones, a través de l’adreça http://e15.vilafranca.cat/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: