Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els col·legis electorals de les escoles Baltà Elias i Cristòfor Mestre han viscut aglomeracions de votants aquest matí

Tot i que en general la jornada s’està vivint amb normalitat i sense incidències remarcables sí que s’han produït alguns fets que cal comentar.

Per exemple les aglomeracions de votants que s’han viscut al matí a les escoles Baltà Elies o Cristòfor Mestre. És possible que el fet que aquest diumenge s’hagi llevat assolellat hagi fet que moltes persones hagin volgut aprofitar el dia i abans de sortir de Vilafranca hagin volgut anar a votar. En un moment determinat del matí hi havia llargues cues de votants. En el cas del Baltà Elias en d’altres ocasions s’obrien dues aules i aquesta vegada les quatre meses estaven concentrades en un mateix espai. Finalment s’ha optat per obrir un segon espai.

D’altra banda també al Baltà Elias hi ha hagut una altra incidència. En aquest cas afectava a un vilafranquí, el Juan Castro, que inicialment no figurava a la llista que tenien a la mesa on li tocava votar.

Desprès d’unes gestions s’ha pogut resoldre la circumstància.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: