Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca organitzen de nou el curs de Tast de vins a Cal Figarot, adreçat a castellers i al públic general

Enguany el curs tindrà tres sessions repartides pel mes de juny i serviran per acostar el món dels vins i caves de la Denominació d’Origen Penedès i les seves últimes novetats a tots els interessats. Les sessions començaran a dos quarts de 9 del vespre a la seu social dels Verds, Cal Figarot.

La primera sessió serà el 2 de juny, i se centrarà en parlar de la importància de la qualitat i els tipus de copes en els tast dels diferents vins. Aquesta primera sessió tindrà un preu de 18 euros pels socis de la colla i de 20 euros pel públic general. En el preu s’inclouen dues copes de cava Riedel.
La segona sessió serà el 9 de juny, i se centrarà en les varietats minoritàries. Després, el 16 de juny es farà una volta al món a tracés de Torres, amb vins de diferents cellers d’arreu d’aquesta empresa vilafranquina. Aquestes dues tindran el preu de 8 euros per els socis i 10 per el públic en general.
Tothom que hi estigui interessat es pot apuntar a les sessions a la cartellera de Cal Figarot o enviant un correu electrònic a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: