Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de 6è de primària de totes les escoles de Vilafranca participaran a la cantata els dies 28 i 29 de maig

Els propers dies dijous 28 de maig i divendres 29 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda a l’Auditori Municipal de Vilafranca, tots els nois i noies que fan sisè curs de primària de les escoles de la vila interpretaran la cantata en el XXV Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola.

Aquest memorial es va instaurar amb la voluntat de recordar la figura de Josep A. Casas, una persona que va treballar molt en la sensibilització musical dels infants de la nostra vila abans que la música tingués un reconeixement oficial dins el currículum escolar.
Enguany els més de 450 escolars vilafranquins cantaran les peces musicals de “Al bell mig de la terra” amb nou instrumentistes professionals, un baríton i una narradora. Una cantata, en el marc del projecte Cantània i que, cada any, l’Auditori de Barcelona encarrega a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Una obra pensada expressament per ser cantada per un gran cor de veus de nens i nenes amb l’acompanyament de músics d’alt nivell professional.
“Al bell mig de la terra” es representarà en 99 concerts en 18 ciutats diferents: Barcelona, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, El Vendrell, Olot, Sant Cugat del Vallès, Vic i Vilafranca. Però també fora de Catalunya a Parla, Saragossa, Sevilla i Valladolid. A Alemanya: a Koblenz i Nuestadt i a Bèlgica: a Brussel·les. En total, doncs, la cantaran més de 40.000 nens i nenes de més de 700 escoles de primària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: