Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Administradors incorporen un àlbum de cromos al marxandatge de la Festa Major 2015

És l’element més destacat del marxandatge festamajorenc, que els Administradors vinculen al seu lema “Vine a fer història”.

Es tracta d’un àlbum de cromos sobre la història gràfica de la Festa Major de Vilafranca amb imatges fotogràfiques des de finals del segle XIX fins a l’actualitat.

L’àlbum té 150 cromos que han estat seleccionats d’un fons de sis mil fotografies. Els paquets de cromos costaran 1 euro i n’inclouran 8. Per començar la col.lecció, es pot adquirir l’àlbum i un primer paquet al preu de 8 euros.
En la presentació del marxandatge al claustre de sant Francesc, els Administradors han estès algunes de les samarretes per mostrar-les. Són 3 samarretes infantils, amb il·lustracions de l’àliga, el drac i els Gegants, i 4 per a adults, amb versió masculina i femenina, amb els lemes d’aquest 2015 com “In Sant Felix, we trust” o “Ens veiem després de Goigs”.

Les samarretes per a adults de màniga curta tenen les mànigues d’un color diferent, a l’estil de les samarretes de baseball. Les infantils costen 12 euros les d’adults 15 euros i el polo, de color blau marí, surt per 20 euros.
També vendran 2 bosses de roba, una infantil amb la il·lustració de l’àliga i un model per a adults, 3 models de tassa, clauers en forma de tro, dos models de polsera i plaques de cava.
Tots els productes del marxandatge festamajorenc es podran comprar al seu estand de Fires i també a l’Abacus del carrer de la Parellada, a partir de dilluns vinent.

Comentaris

    1. Anna Vallhonesta

      Hola Aleix, com diu la mateixa notícia: “Tots els productes del marxandatge festamajorenc es podran comprar al seu estand de Fires i també a l’Abacus del carrer de la Parellada, a partir de dilluns vinent”.
      A banda, cada dissabte els podràs trobar a l’estand que els administradors tindran davant l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: