Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 21 regidors i regidores del nou consistori vilafranquí

El grup de CIU estarà encapçalat per Pere Regull, alcalde des del 2009.

En segon lloc es manté el seu home fort, Aureli Ruiz, regidor des del 2003.
La número 3 és la única cara nova dels convergents: Xell Montserrat, de 39 anys, llicenciada en Empresarials i directora de la coral infantil Espinguet.
La resta de regidors seran Josep Maria Martí, d’UDC, regidor des del 2011, Dolors Rius, regidora des del 2007, Joan Manel Montfort, regidor des del 2011, Anna Doblas, regidora des del 2013 i el veterà Raimon Gusi, regidor des del 1983.

El grup municipal del PSC tornarà a estar liderat per Francisco Romero, regidor des del 1999, seguit per el seu número 2, Ramon Zaballa, regidor des del 2009, Montserrat Arroyo, regidora des del 2011 i la única cara nova dels socialistes, Miquel Medialdea, consultor de PIMES de 37 anys i fill de l’exregidora socialista Celina Guijo.

Els 3 regidors de la CUP s’estrenen en aquest mandat. Són el seu alcaldable, Marcel Martínez, diplomat en Biblioteconomia i Documentació, Laia Santís i Maria Ferrerons.

ERC també ha renovat la seva llista i entren Mònica Hill, educadora ambiental de 45 anys i expresidenta de Bosc Verd, i Pere Sàbat, que es presentaven per primera vegada. El sindicalista Josep Álvarez, que ja havia anat a les llistes republicanes i entra per primera vegada, serà el 3r regidor.

Vilafranca en Comú és l’única formació que es presentava per primera vegada i en nom seu entren al consistori el seu cap de llista, l’historiador i expresident de l’IEP, Ramon Arnabat, i Toni Peñafiel, regidor d’ICV des del 2013, quan va rellevar Bernat Villaroya.

I finalment, el PP es queda amb un únic regidor: el seu veterà cap de llista Josep Ramon, que amb 53 anys és regidor des del 1995.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: