Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Síndic de Greuges ha rebut 27 visites en el seu desplaçament a Vilafranca

El Síndic de Greuges ha rebut 27 visites en el seu desplaçament a Vilafranca

Un equip de la Sindicatura de Greuges es va desplaçar dimecres a l’Escorxador de Vilafranca per a atendre les queixes i solucionar els dubtes dels ciutadans, que havien de contactar prèviament per a ser ateses.

En total, el Síndic ha rebut 27 visites que han presentat 17 queixes i han fet 12 consultes. Segons l’equip del Síndic, els problemes que s’han plantejat han estat bàsicament relacionats amb consum, sobretot de telefonia i electricitat, però també sobre tributs, serveis socials i justícia. Una de les queixes presentades anava adreçada a l’Ajuntament de Vilafranca. El Pere Torrents ha estat una de les persones ateses durant la jornada. Fa temps que intenta que les empreses que gestionen el transport públic, tren i autobusos, posin a l’abast dels usuaris vehicles adaptats a persones amb dificultats de mobilitat. De moment, no troba solució a un problema que afecta moltes persones que, com ell, van en cadira de rodes.

El Martí Ferrando no ha posat cap queixa però ha volgut acompanyar el Pere en les seves reivindicacions. Ens explicava un cas que va viure ell mateix al gener, quan es va desplaçar a Barcelona en un autobús adaptat però no va poder tornar en les mateixes condicions.

La majoria de les visites ateses durant la jornada, excepte sis, han estat de persones residents a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: