Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club premia el químic vilafranquí Salvador Alegret

En el decurs de l’acte de lliurament dels premis als millors estudiants de Batxillerat i Selectivitat de les escoles i instituts de Vilafranca, el Rotary Club vilafranquí també va lliurar el premi al reconeixement a la trajectòria professional al Dr. Salvador Alegret Sanromà, catedràtic emèrit de Química Analítica de la Universitat Autònoma de Barcelona i des del 2013, rector de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent.

El vilafranquí ha participat en diferents programes europeus de recerca i desenvolupament i ha actuat d’expert en diverses agències de la Comissió Europea.
El president del Rotary vilafranquí, Joan Palau, explica que només ser nomenat ja va pensar que el reconeixement a la trajectòria professional seria per al “Salvi”, decisió que va acabar sent unànime.
Al recollir el premi, Salvador Alegret es mostrava agraït, tot afirmant que és difícil ser profeta a casa i més, sent científic.

Els millors estudiants d’aquest curs, que ahir rebien el guardó dels Rotaris, són Martina Navarro, alumna de l’IES Milà i Fontanals, que va treure una nota d’accés de 9’6 i actualment estudia Ciències Biomèdiques.
La segona millor estudiant és Montserrat Sellarés de l’institut Eugeni
d’Ors, que va obtenir un 9’4 i ara estudia el doble grau de Periodisme i Humanitats a la Pompeu Fabra.
I la tercera és Ouissam Agharbi, també alumna de l’Eugeni, amb una nota d’accés de 9’2 que està estudiant Medicina a la Universitat de Barcelona.
Els tres estudiants gaudiran d’una estada en un camp d’estiu de 15 dies de durada, en un país europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: