Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte de “Escola de Pares i Mares” de l’AMPA de l’Eugeni d’Ors entre els candidats als premis de la FAPAC

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya convoca per tercer any els seus premis amb els quals vol reconèixer la tasca i els projectes que desenvolupen les AMPA dels centres d’ensenyament.

Uns premis que es divideixen en tres categories. En la del premi Tothom a l’Ampa, hi ha opció de votar la proposta de l’Ampa de l’Institut Eugeni d’Ors “Escola de Pares i Mares”. Es pot votar fins el 15 de juny, i per fer-ho cal entrar a la web de la FAPAC.
A banda d’aquest premi hi ha també el de l’Ampa Solidària i el de Fem Xarxa per l’Èxit Escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: