Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte ADAPT PENEDÈS ha estat seleccionat per la Diputació per dinamitzar l’ocupació en el sector vitivinícola

El foment de l’ocupació al sector vitivinícola penedesenc rebrà un impuls gràcies a una iniciativa de l’Ajuntament de Vilafranca, ADAPT PENEDÈS, que ha estat una de les 12 seleccionades per al projecte “Ocupació a la indústria local”.

Amb aquest projecte, la Diputació de Barcelona vol afavorir la competitivitat de les empreses incloses als sistemes productius locals, enfortir la col·laboració publicoprivada i generar llocs de treball per als col·lectius més impactats per l’atur.

Aquesta primera experiència del projecte “Ocupació a la indústria local”, està dotada amb 2 MEUR per a tota la demarcació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: