Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president Artur Mas ha donat suport a l’alcalde Pere Regull

Aquest dissabte, Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, ha aprofitat la seva visita a les Fires de Maig i la Fira de la Cuina del Vi per donar suport a Pere Regull, alcalde de Vilafranca.

El president, amb aquest gest, ha volgut mostrar públicament el seu suport al candidat convergent perquè continuï, quatre anys més, com alcalde de Vilafranca.
Mas i Regull va estar visitant totes les parades de les Fires de Maig i va aprofitar per parlar amb els vilafranquins i vilafranquines que s’hi van apropat.
Mas es va interessar per exemple per conèixer més de a prop el marxandatge de la Festa Major de Vilafranca i va participar, com ho havia fet el dia anterior Patxi López, el la proposta solidaria de l’Espai Running, corrent a benefici del Rebost Solidari.
A l’inici de la visita un grup reduir de persones van mostrar pancartes fent palesa la difícil situació que passen alguns ciutadans. L’alcalde va demanar que manifestessin les seves opinions fora de l’interior del recinte, com es fa sempre a tots els col·lectius i la protesta no va anar més enllà.
La visita d’Artur Mas va acabar a la carpa de la Fira de la Cuina del Vi on es va saludar a l’Aina Roglan, una de les finalistes del programa MasterChef Junior, que estava realitzant una Masterclass de cuina dirigida a nens i nenes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: