Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PP demana ajut real a les empreses i emprenedors que es volen instal·lar a Vilafranca

El PP demana ajut real a les empreses i emprenedors que es volen instal·lar a Vilafranca

El regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca i cap de llista de cara a les properes municipals, Josep Ramon, ha explicat que cal que es facin apostes reals per donar suport a les empreses i emprenedors que es volen instal·lar a la vila.

Ramon remarca que cal més col·laboració de l’administració, i facilitar els tràmits necessaris per posar en marxa un negoci. Un altre punt important per els populars és estudiar les bonificacions que s’apliquen i que consideren que a vegades no arriben a la seva fi.

Tot parlant de necessitats econòmiques per els propers anys a Vilafranca, han destacat la falta de personal qualificat per incorporar-se a les empreses de la zona. Ramon ha insistit en què en relació amb aquesta qüestió la col·laboració de les empreses és primordial. També han fet referència als polígons, que no tenen tots els serveis que caldria, i en els què a més sovint hi ha tot un seguit de regulacions i normatives que els fan poc atractius.
Finalment des del PP han refermat que cal fer una aposta clara per l’enoturisme; però tenint clar també que és necessari que tots els sectors implicats vagin a l’hora, tant púbics com privats. Ramon ha lamentat la falta de coordinació que hi ha en la majoria de nivells, i la poca relació que hi ha a nivell de Penedès.

En aquest sentit, des del PP han recordat que fa unes setmanes es va fer un foro sobre enoturisme a Sant Sadurní en que van convidar l’alcaldessa de Logroño, que va explicar les accions empreses en una de les zones enoturístiques més potents de l’estat. Ramon considera que cal que el Penedès aprengui de les coses que han funcionat bé a la Rioja, i entre les principals hi ha la del treball coordinat d’administració i empreses i entitats privades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: