Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dilluns 1 de juny l’R4 funcionarà com un dia festiu

En motiu de la festivitat de la segona pasqua a Barcelona, els horaris dels trens de les línies R1, R2, R3, R4, R7 i R8 quedaran afectats.

El proper dilluns 1 de juny el servei de Rodalies de Catalunya quedarà afectat per la festivitat de la segona Pasqua. Concretament les línies R1, R2, R3, R4, R7 i R8 del Servei de Rodalia de Barcelona funcionaran com un dia festiu. En canvi, les línies R11, R12, R13, R14, R15, R16 Serveis Regionals, RG1, Rodalia de Girona i RT1 i RT2 Rodalia de Tarragona, funcionaran com un dia feiner.  Tota la informació dels horaris es pot consultar al web www.rodaliesdecatalunya.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: