Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El darrer diumenge de maig es podrà fer una visita guiada a la Vilafranca de bandolers, bruixes i convents

El proper diumenge 31 de maig, a les 11 del matí, es presenta una nova activitat per conèixer la vida a Vilafranca entre els segles XVI i XVIII amb la visita guiada “Bandolers, bruixes i convents”.

L’historiador Josep M. Feliu ha preparat la ruta, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2015. És un experiència oberta a tothom i gratuïta. Les inscripcions es poden fer al telèfon 93 818 12 54.
Seguint un itinerari pels carrers de Vilafranca es podrà anar descobrint la història d’aquests tres segles, els oficis de la vila, els edificis civils i religiosos, els costums festius i alimentaris, i el testimoni excepcional de baró de Maldà, que ens informa de la vida quotidiana a la vila durant les seves visites a finals del segle XVIII. També les accions dels bandolers, les epidèmies de pesta i un cas de bruixeria, i moltes històries més que caldrà escoltar amb atenció durant la visita guiada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: