Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concepte d’innovació per a accedir a subvencions europees ha centrat una jornada a Vilafranca amb la participació d’una trentena d’empreses

La jornada informativa “Subvencions europees per a empreses que innoven per créixer i ser més competitives” va comptar ahir amb la participació d’una trentena d’empreses penedesenques.

L’objectiu de la sessió era explicar com es pot accedir a les subvencions europees a fons perdut per desenvolupar projectes d’innovació i recerca. Els ponents, consultors de l’empresa nVision, han explicat que hem d’ampliar la nostra forma d’entendre el concepte d’innovació i tenir en compte que Europa vol sortir de la crisi per aquest camí.

En la introducció de la jornada, el regidor de promoció econòmica en funcions Joan Manel Montfort ha explicat que el servei reeditarà el programa INNOVA Pime, per continuar promovent la cultura innovadora tot capacitant el teixit empresarial en aquest sentit. Empreses com Codorníu, La Granja o Bombons Cudié han participat en una primera experiència.

Aquesta segona fase s’iniciarà abans de l’estiu i acabarà a finals d’any.
La sessió sobre les subvencions europees es va fer ahir al matí a les instal·lacions de l’Enològica de Vilafranca, organitzada pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: