Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular ha posat a debat temes de cultura, associacionisme i participació ciutadana

El debat estava moderat per la membre del Casal Popular, Ariadna Caballero, i comptava finalment amb la participació de Raimon Gusi, per CiU, Miquel Medialdea del PSC, Marcel Martínez de la CUP, Toni Penyafiel de Vilafranca en Comú i Mònica Hill d’ERC. No hi havia, doncs, presència del PP.

La darrera reunió de l’Assemblea General del Casal Popular havia proposat l’organització del debat, tal i com es fa a altres municipis, per tractar temes vinculats a la cultura i al teixit associatiu.

Va ser un debat plantejat de manera diferent als habituals en mitjans de comunicació, amb la voluntat que fos un espai de reflexió i intercanvi d’idees molt proper.

Al debat electoral es va parlar a fons de cultura, equipaments, associacionisme, o participació ciutadana. També es va proposar un petit joc als candidats que, pissarra en mà i amb respostes breus, van parlar de diferents aspectes del programa. Van començar valorant de l’1 al 10 la gestió cultural a Vilafranca i les notes van anar del 5 del candidat de la CUP al 9 de CiU.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: