Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer Manuel Barba i Roca es talla per obres i s’aplicaran nous sentits de circulació a la zona

Amb motiu de les obres de reurbanització del carrer Manuel Barba i Roca, que comprèn també la creació d’un aparcament tocant al passatge del Blat, aquesta setmana els carrers Manuel Barba i Roca, Doctor Zamenhof i Papiol en el seu tram final, patiran talls puntuals de circulació i tindran accés només per al veïnat.

Una vegada restablert el trànsit, i com es va acordar en una reunió mantinguda amb l’Associació de Veïns de la Barceloneta-Sant Magí, es procedirà al canvi de sentit. Així, el carrer Manuel Barba i Roca passarà a ser de doble sentit entre el carrer Pere Alagret i el passatge del Blat i el carrer Dr. Zamenhof serà en sentit de pujada des del carrer Papiol fins al carrer Pere Alagret.

Aquestes actuacions formen part del conjunt d’obres acordades amb l’Associació de Veïns, algunes de les quals ja estan finalitzades i altres estan en curs.

Comentaris

  1. Deixeu una unitat mobil alla.. Per que amb la de accidents que hi haura , tindreu feina x informar.. Sobretot al encreuament de pere alegreti barba i roca.
    Un nyap en tota regla , afegit al Nyap del Parking que s´esta fent al parc de les Sitges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: