Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3 de vuit va recollir ahir a la nit el premi a la millor publicació de l’any

Un premi que per primera vegada atorgava la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Digitals de Catalunya

Aquest dimecres a la nit l’edifici modernista seu de l’Espai Endesa a Barcelona, acollia La Nit de les Revistes i la Premsa en Català que enguany se celebrava sota el lema “Som la veu, som país, som futur”. Aquesta vetllada organitzada per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals tenia com a objectiu, a més de reconèixer la tasca de les publicacions dels Països Catalans, posar l’accent en l’estat del sector i en el paper que juguen els mitjans de comunicació en la construcció del nou país. L’acte estava presentat per l’escriptor i periodista Màrius Serra.
La revista valenciana Saó, el setmanari penedesenc El 3 de vuit, el mensual gratuït La Borrufa i el diari digital delCamp.cat són les millors publicacions de l’any segons la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals.

El director del 3 de vuit, Ricard Rafecas, agraeix el veredicte del jurat que considera un repte per treballar més i millor.

En recollir el premi Rafecas va tenir un record també pel setmanari La Fura amb qui ha compartit 33 anys d’informació comarcal al Penedès.
Com a repte de futur es planteja sobreviure i adaptar-se als nous temps.

En total, als premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català s’han presentat una setantena de candidatures de mitjans de comunicació associats a alguna de les tres entitats que conformen la Federació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: