Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 2 de juny es torna a organitzar la caminada per a la gent gran a la font de l’Ametlló

La caminada s’havia de fer el 19 de maig però es va haver de suspendre a causa de la pluja. La nova data és el 2 de juny a l’espera que aquest cop la meteorologia respecti la sortida.

 

La caminada serà fins a la font de l’Ametlló, amb una distància d’uns 10 km aproximadament. El lloc de trobada serà a les 9 del matí a l’Estació d’Autobusos. Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables. Cal comptar que el dinar ja serà a casa. Per poder assistir a les caminades serà requisit indispensable portar el carnet blanc tot i que no cal inscripció prèvia. Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a les oficines administratives de la regidoria d’Esports de Vilafranca (c/ Antic Camí de Sant Martí, 12 (Complex Aquàtic). De 9 a 14 hores o bé al telèfon 938172318.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: