Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les inscripcions per a l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix

Els Administradors de la Festa Major 2015, el Servei de Cultura i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics i estudiants de música que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix de la propera Festa Major, que tindran lloc a la Basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost.

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue.
Les persones interessades han de cursar com a mínim 1r d’ESO i es poden inscriure a partir d’aquest divendres i fins al 5 de juny a través de la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat, o bé portant la butlleta d’inscripció al Servei de Cultura, a l’Escorxador.

Per a més informació es pot trucar al Servei de Cultura o bé escriure un correu electrònic a l’adreça .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: