Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carla Elias, alumna de l’Arsenal guanya el premi a la coberta del Premi El lector de la Odissea

Els alumnes de segon de Gràfica Impresa i Gràfica Audiovisual de l’Escola Municipal d’Art Arsenal han participat en el concurs per al disseny de la coberta de la novel.la “El temps de cada cosa” de Raquel Ricart, guanyadora del Premi literari El lector de la Odissea. Aquesta iniciativa ja es va fer l’any passat, i enguany s’ha repetit.

Des de l’editorial RBA a més s’ha donat un nou impuls a la proposta. Si l’any passat la portada realitzada per alumnes de l’Arsenal va ser la portada per una edició especial que es venia al Penedès, en aquesta ocasió com remarca de l’Odissea la Sílvia Mir, la portada serà única per a tota Catalunya.

L’autora de la coberta guanyadora és l’alumna de Gràfica Audiovisual de l’escola Carla Elias, que s’ha endut un premi de 300 euros. Explicava que ha estat una molt bona oportunitat per els alumnes de l’Arsenal el poder participar en aquest concurs, que els havia il·lusionat força. Pel que fa a la seva portada, ha triat com a elements destacats les taronges, i el mapa d’Amèrica.

Des de l’Arsenal, Albert Abella destacava que el repte era important, i que el canvi d’apostar per l’escola a l’hora de fer la portada per l’edició a nivell nacional els donava un plus d’al·licient i de motivació. A banda de ser un reconeixement a la seva trajectòria. Els alumnes van elaborar un seguit de propostes, d’entre les quals els professors del centre van triar-ne tres que van ser les que es van presentar a l’editor.
El llibre està previst que surti a la venda l’11 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: