Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní viurà la 3a Trobada de Combos i Big Band

A partir de les 11 i fins a 1 del migdia hi haurà l’actuació de combos de l’Escola de Música d’Igualada, Hostalets de Pierola i de l’Escola Contrapunt de Llorenç del Penedès i a partir de la 1 del migdia actuació d’una Big Band composada per músics -alumnes- de les escoles de Llorenç del Penedès, l’EMAP (escola de música de l’Alt Penedès), Vilafranca i Sant Sadurní, que assajaran durant tot e matí a l’Escola de Música les partitures que fa temps que preparen per separat.

A partir de les 5 de la tarda actuaran els combos d’Hostalets, de l’EMAP, de Vilafranca i de Sant Sadurní.
En cas de pluja els concerts es faran a la pista d’Hoquei del Col·legi Sant Josep.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: