Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra la tercera edició de l’Escena Jove, una mostra de teatre feta per joves i adolescents de Vilafranca

Després de la celebració de la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet, ara és el torn de l’Escena Jove, la mostra de teatre jove de Vilafranca, que celebra enguany la tercera edició. El teatre Cal Bolet acollirà 5 obres de teatre entre aquest dissabte i diumenge.

Les 5 obres han nascut als tallers de teatre extraescolar que s’imparteixen als centres de secundària de Vilafranca.  Enguany hi participen 2 grups de l’Institut Alt Penedès, l’EFIT-Espai de Formació Teatral del Casal, l’Institut Milà i Fontanals i el Col·legi Sant Ramon. Les entrades estan ja a la venda per Internet i a la taquilla de Cal Bolet. Per qüestions tècniques, les obres de d’Institut Alt Penedès es canviaran de dia. Així, l’obra “El silenci de les gaseles” passarà representar-se dissabte dia 30, mentre que l’obra “Hotel Tower, Towers 5” tindrà lloc diumenge 31 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: