Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Olèrdola celebra la 35à Trobada al castell

Amb l’ànim de tornar a ser un espai lúdic de relació entre els habitants de tots els nuclis del municipi, aquest cap de setmana s’ha programat la 35a edició de la Trobada d’Olèrdola.

Les activitats es concentraran dissabte 30 de maig i diumenge 31 de maig, al Conjunt Monumental, però el tret de sortida de la programació serà ja aquest divendres, 29 de maig, amb el XXII Sopar de regidors/es i ex-regidors/es.
Dissabte, a partir de les 5 de la tarda, qui s’hagi inscrit prèviament ja podrà accedir a l’acampada al recinte del Conjunt Monumental. A partir d’aquella hora i fins diumenge a la tarda es podrà veure l’exposició d’art fotogràfic “Tinc un petit somni en un món immens, el voleu veure?”, a càrrec d’Aleix Milà. Serà en el camí en direcció al Pla dels Albats.
Un dels moments més rellevants de la Trobada aquest 2015 arribarà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda, amb la presentació de “Olèrdola 1058. Terra de frontera”, d’Oriol Garcia Quera. Es tracta d’un còmic “amb una història apassionant a l’Olèrdola de l’època”. La presentació comptarà amb la presència del mateix autor i de l’alcalde d’Olèrdola en funcions, Josep Tort.
D’altra banda, diumenge a partir de les 12, es procedirà al lliurament dels Premis de dibuix. Seguidament, es farà l’acte de lliurament del Premi Rossend Montané, que distingeix a persones i entitats que s’hagin significat pel seu treball a favor del municipi. A continuació, la Trobada continua amb la exhibició dels balls folklòrics del municipi. Un cop els balls populars acabin la seva activitat, es preveu que a dos quarts de 3 de la tarda es pugui començar a degustar la XXV Paella popular. El preu del tiquet és de 6€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: