Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

5 de les 7 candidatures que es presenten als Monjos han signat el manifest de l’ANC amb el procés d’independència

Els caps de llista de Poble Actiu-CUP, ERC, Reagrupament, Més i CIU es comprometen, en el cas de ser escollits, a treballar des de l’àmbit local per tal que Catalunya esdevingui un nou Estat independent.

El compromís ha estat proposat per l’ANC en el marc de la campanya “Els Ajuntaments per la Independència”.
Per la seva part, l’Assemblea Territorial de l’ANC de Santa Margarida i els Monjos durà a terme diverses activitats per sumar esforços amb aquestes candidatures que s’han compromès amb el procés cap a la independència. L’acte central es celebrarà el proper dia 20, a les 8 del vespre, a la sala d’actes de la Masia de Mas Catarro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: