Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

27 establiments participen al Maig Gastronòmic de Sant Sadurní

Per quart any consecutiu, l’entitat Som Sant Sadurní organitza el Maig Gastronòmic amb l’objectiu de potenciar el sector de la restauració i el comerç local, fidelitzar els clients i atraure’n de nous.

Sota el lema Tasta’ns, 27 establiments s’han unit per oferir 3 productes gastronòmics que incorporen el cava: els Delicatessen a 6 euros i els menús de 20 i de 30 euros. Com a novetat es substitueix la Cavatapa per la Delicatessen també en restauració, com ha explicat al Gamma Extra, Susana Duaso, gerent de Som Sant Sadurní.

En total s’ofereixen 33 productes, 26 delicatessen, 8 menús de 20 euros i 6 de 30 euros. Alguns establiments ho complementen amb activitats paral·leles.

I aquest dissabte se celebra, un any més, el Mercat Gastronòmic, al pati del CIC Fassina. Amb la participació de més establiments que mai, de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit, el mercat es complementarà amb tallers gastronòmics, conta contes infantils i jazz. A més, les primeres 25 persones que comprin a les parades del mercat s’enduran d’obsequi un para-sol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: