Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rosa Riubrugent i Gracia Espino reben els primers premis del concurs de poesia de Sant Jordi que organitza la Confraria de Sant Raimon

El Casal de la Gent Gran del carrer Peguera va viure divendres el lliurament de premis del concurs de poesia que cada any organitza la Confraria de Sant Raimon a l’entorn de la diada de Sant Jordi.

Rosa Riubrugent, d’Olot, es va endur el primer premi de poesia en català per l’obra “Recull de pensaments”, mentre que, en llengua castellana, el guardó va ser per a Gracia Espino, de Sabadell, amb el poema “El anciano”. Espino també va guanyar el segon premi amb una obra titulada “A Córdoba”. En aquesta categoria, en llengua catalana, va guanyar la Maria Farràs, de Berga, amb el poema “Memòria”. Farràs el va recitar sense recórrer al paper davant del públic perquè, precisament, el poema parla de la por a perdre la memòria. Els tercers premis van ser per a l’igualadí Tomás Berzosa, amb “Finestres”, i per Juan Pedro Molina, de Vallirana, amb l’obra “Este poema para los amigos mayores”.
La participació en aquest certamen va disminuint, segons la vicepresidenta de la Confraria de Sant Raimon M. Assumpció Clos, i se situa entre les vint i les trenta poesies. En castellà només se n’hi van presentar tres.

El jurat encarregat de valorar les obres presentades estava integrat per Elvira Mestres, Maria Teresa Gil i Joan Solé Bordes. Els regidors Raimon Gusi i Montse Arroyo van ser presents a l’acte i van lliurar un dels premis.

Els usuaris del centre de dia van fer unes roses especialment per a l’ocasió i l’acte va acabar amb l’actuació de la coral Tercera Primavera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: