Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal incorpora informació de la situació del servei d’urgències i del temps d’espera per a les visites no greus

Els usuaris del servei d’urgències i també del Punt d’atenció continuada poden conèixer a partir d’aquesta setmana el temps d’espera estimat per a ser visitats als nivells 4 i 5 de triatge, corresponents a les urgències no greus, d’adults i de pediatria. El temps d’espera és aproximat i es correspon als minuts que ha esperat el darrer pacient atès.

També s’informa de la situació en que es troba el servei: el número de persones que estan sent ateses, diferenciades en funció dels nivells en què han estat classificades.

La informació s’actualitza cada 1/2 hora i es pot consultar al web de l’Hospital, www.csap.cat, i a la pantalla instal·lada a la sala d’espera del servei.

La iniciativa, que s’ha posat en marxa aquesta setmana responent a una nova normativa del Departament de Salut, serà d’utilitat per als 175 pacients de mitjana que diàriament utilitzen aquest servei.
Els temps d’espera que es publiquen només fan referència a les urgències que no són greus, ja que les situacions d’emergència, molt urgents o amb risc vital accedeixen directament o després del triatge a l’interior del servei, on són ateses immediatament o instal·lades a la sala d’espera interna per ser valorades regularment pel personal assistencial.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: