Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Cantabile porten música i coreografies al Casal de Vilafranca aquest dissabte

En la recta final de la quarta edició de l’Espai A, el Teatre Casal de Vilafranca del Penedès acollirà, dissabte a 2/4 de 10 del vespre, l’espectacle Life de la formació de cor femenina Cantabile, finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day.

Cantabile, provinents del barri barceloní de Gràcia, oferiran un espectacle amb el qual proposen reviure diferents moments de les etapes de la vida a través de diferents temes musicals introduïts per una petita escena o diàleg, cosa que dóna coherència dramàtica a l’espectacle.
Els espectadors somriuran recordant la il·lusió, l’energia i la vitalitat pròpies dels nens i adolescents, i s’emocionaran revivint els amors i desamors, les confusions, les esperances i les bogeries. Tots aquells moments compartits amb els grans amics i persones especials que formen part de la vida. Així doncs, la proposta va mes enllà d’una successió de cançons sinó que la incorporació de coreografies i petites escenes serà el millor vehicle per fer arribar de manera fresca i visual tot allò que la música transmet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: