Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació El Pilar de Vuit ha celebrat per primera vegada l’arribada de la primavera

El saló principal de l’Hotel Domo de Vilafranca presentava dissabte a la tarda un magnífic aspecte amb la celebració, per primera vegada, de la Festa de la Primavera per part del Pilar de Vuit.

L’associació de Jubilats, Vídues i Mestresses de casa organitzava aquesta festa adreçada a tots els socis i simpatitzants amb l’objectiu de passar una bona estona compartint el berenar i un ball amenitzat pel músic José Manuel i la cantant Èlia. Per celebrar l’arribada de la primavera es van repartir clavells vermells entre tots els assistents. La presidenta de l’entitat, Fina Milà, recorda que el Pilar de Vuit organitza actes lúdics però també culturals, amb l’esperit jove de la gent gran. Per posar un exemple dels actes culturals que organitzen es pot parlar de la propera cita, que serà el dijous 30 d’abril i que consisteix en una conferència titulada “Llegir les façanes” a càrrec de l’arquitecte vilafranquí Josep Oller. L’acte tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda a la sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: